CATERING
Działamy w branży cateringowe od 2016 roku. Nasza specjalność to zlecenia dla firm i instytucji, na terenie Trójmiasta i okolic.
Specjalizujemy się w organizacji :
• Imprez firmowych
• Bankietów
• Przerw kawowych
• Lunchy biznesowych
• Konferencji
• Śniadania i lunche pracownicze
• Komunie
• Urodziny
Wśród pozostałych firm wyróżniamy się dobrą cena w stosunku do wysokiej jakości oferowany przez nas usług.
Przerwa kawowa
Kawa, herbata, woda, soki
Przekąski zimne :
Tartinki z pikantnym salami i twarożkiem ziołowym
Tartinki z wędzonym łososiem
Mini kanapeczki wege/mięsne
Hummus z cieciorki na chlebie pełne ziarno
Koreczki serowe z camembertem i winogronami
Deser:
Ciasteczka kruche
Ciasto domowe
Owoce filetowane
Menu Komunijne
Zupa:
Rosół z makaronem marchewką i pietruszką
Dania główne:
Kotlet devolaille z masłem
Zraziki z kurczaka z farszem tradycyjnym i sosem
Kotlet schabowy smażony
Dla dzieci stripsy z piersi kurczaka
Dodatki:
Młode ziemniaki z koperkiem
Frytki
Fasolka szparagowa z bułką
Surówki i sałatki
Deser:
Lody waniliowe ze świeżymi truskawkami i bitą śmietaną
Ciasto/tort
Jabłecznik, sernik, tartaletki z kremem i owocami, mufiny czekoladowe
Napoje:
Kawa lub herbata
Woda mineralna
Soki owocowe
Coca cola, fanta, sprite
Menu Catering 1
Zupa:
Krem z pomidorów
Dania główne:
Zraz wołowy w sosie z chleba razowego
Faszerowane udko z kurczaka(bez kości) z pieczoną papryką w sosie rumianym
Cordon Blue z szynką i serem pleśniowym w złocistej panierce
Kaczka pieczona z żurawiną
*Ziemniaki z wody
*Kasza gryczana z wędzonym boczkiem
*Ryż z warzywami
*Bukiet warzyw z pary z masłem ziołowym
*Kompozycja sałat z sosem vinegrette
*bukiet surówek
Przekąski:
Mięsa pieczyste z dipami smakowymi
Tymbaliki drobiowe z włoszczyzną i natka pietruszki
Pierś z kaczki barberyjskiej pieczona na różowo z Filetami pomarańczy i sosem balsamicznym
Rolmops holenderski z borowikami i świeżym tymiankiem
Tortilla z pieczona wołowiną i salsą meksykańską
Sałatka Grecka
Sałatka ryżowa z paluszkami krabowymi.
Desery :
Ciasta domowe
Panacotta waniliowa z truskawkami
Mus czekoladowy z wiśniami
Menu Catering 2
Zupa:
Krem z białych warzyw z kluseczkami serowymi i oliwą truflową
Dania główne:
Zraz wołowy w sosie z chleba razowego
Faszerowane udko z kurczaka(bez kości) z pieczoną papryką w sosie rumianym
Cordon Blue z szynką i serem pleśniowym w złocistej panierce .
Kaczka pieczona z żurawiną
*Ziemniaki z wody
*Kasza gryczana z wędzonym boczkiem
*Ryż z warzywami
*Bukiet warzyw z pary z masłem ziołowym
*Kompozycja sałat z sosem vinegrette
*bukiet surówek
Przekąski:
Mini burgery z płatkami parmezanu i grillowanym kurczakiem.
Mięsa pieczyste z dipami smakowymi
Pierś z kaczki barberyjskiej pieczona na różowo z Filetami pomarańczy i sosem balsamicznym
Rolmops holenderski z borowikami i świeżym tymiankiem
Tortilla z pieczona wołowiną i salsą meksykańską
Kompozycja sałat z oliwkami i serem feta
Sałatka ryżowa z paluszkami krabowymi.
Desery:
Ciasta domowe
Panacotta waniliowa z truskawkami
Mus czekoladowy z wiśniami