Catering

CATERING

Działamy w branży cateringowe od 2016 roku. Nasza specjalność to zlecenia dla firm i instytucji, na terenie Trójmiasta i okolic.

Specjalizujemy się w organizacji :

Imprez firmowych
Bankietów
Przerw kawowych
Lunchy biznesowych
Konferencji
Śniadania i lunche pracownicze
Komunie
Urodziny

Wśród pozostałych firm wyróżniamy się dobrą cena w stosunku do wysokiej jakości oferowany przez nas usług.

2

Przerwa kawowa

Kawa, herbata, woda, soki

Przekąski zimne :

Tartinki z pikantnym salami i twarożkiem ziołowym
Tartinki z wędzonym łososiem
Mini kanapeczki wege/mięsne
Hummus z cieciorki na chlebie pełne ziarno
Koreczki serowe z camembertem i winogronami

Deser:

Ciasteczka kruche
Ciasto domowe
Owoce filetowane

1

Menu Komunijne

Zupa:

Rosół z makaronem marchewką i pietruszką

Dania główne:

Kotlet devolaille z masłem
Zraziki z kurczaka z farszem tradycyjnym i sosem
Kotlet schabowy smażony
Dla dzieci stripsy z piersi kurczaka

Dodatki:

Młode ziemniaki z koperkiem
Frytki
Fasolka szparagowa z bułką
Surówki i sałatki

Deser:

Lody waniliowe ze świeżymi truskawkami i bitą śmietaną
Ciasto/tort
Jabłecznik, sernik, tartaletki z kremem i owocami, mufiny czekoladowe

Napoje:

Kawa lub herbata
Woda mineralna
Soki owocowe
Coca cola, fanta, sprite

3

Menu Catering 1

Zupa:
Krem z pomidorów

Dania główne:
Zraz wołowy w sosie z chleba razowego
Faszerowane udko z kurczaka(bez kości) z pieczoną papryką w sosie rumianym
Cordon Blue z szynką i serem pleśniowym w złocistej panierce
Kaczka pieczona z żurawiną

*Ziemniaki z wody
*Kasza gryczana z wędzonym boczkiem
*Ryż z warzywami

*Bukiet warzyw z pary z masłem ziołowym
*Kompozycja sałat z sosem vinegrette
*bukiet surówek

Przekąski:
Mięsa pieczyste z dipami smakowymi
Tymbaliki drobiowe z włoszczyzną i natka pietruszki
Pierś z kaczki barberyjskiej pieczona na różowo z Filetami pomarańczy i sosem balsamicznym
Rolmops holenderski z borowikami i świeżym tymiankiem
Tortilla z pieczona wołowiną i salsą meksykańską
Sałatka Grecka
Sałatka ryżowa z paluszkami krabowymi.

Desery :
Ciasta domowe
Panacotta waniliowa z truskawkami
Mus czekoladowy z wiśniami

4

Menu Catering 2

Zupa:
Krem z białych warzyw z kluseczkami serowymi i oliwą truflową

Dania główne:
Zraz wołowy w sosie z chleba razowego
Faszerowane udko z kurczaka(bez kości) z pieczoną papryką w sosie rumianym
Cordon Blue z szynką i serem pleśniowym w złocistej panierce .
Kaczka pieczona z żurawiną

*Ziemniaki z wody
*Kasza gryczana z wędzonym boczkiem
*Ryż z warzywami

*Bukiet warzyw z pary z masłem ziołowym
*Kompozycja sałat z sosem vinegrette
*bukiet surówek

Przekąski:
Mini burgery z płatkami parmezanu i grillowanym kurczakiem.
Mięsa pieczyste z dipami smakowymi
Pierś z kaczki barberyjskiej pieczona na różowo z Filetami pomarańczy i sosem balsamicznym
Rolmops holenderski z borowikami i świeżym tymiankiem
Tortilla z pieczona wołowiną i salsą meksykańską
Kompozycja sałat z oliwkami i serem feta
Sałatka ryżowa z paluszkami krabowymi.

Desery:
Ciasta domowe
Panacotta waniliowa z truskawkami
Mus czekoladowy z wiśniami